Intrebari frecvente: Cum devii client gazduireSite.ro?
Am un domeniu şi un site si vreau să le mut la gazduireSite.ro. Cum procedez?
Posted by Ionut Calugaru on 09 September 2010 10:32 AM
Pentru a muta un domeniu şi site-ul aferent, de la un alt hosting provider către serverele gazduireSite.ro trebuie sa urmezi câţiva paşi:

1. Consultă oferta noastră şi stabileşte ce tip de găzduire ţi se potriveşte: cont share hosting, cont reseller sau cont VPS (dacă totuși nu te-ai decis ne poți solicita ajutorul la numărul de telefon 0332.569.201
2. Din pagina cu oferta ce te interesează apasă pe butonul de comandă din dreptul planului ce se potrivește nevoilor tale.
3. În pagina nou deschisa completezi formularul cu datele necesare (nume, prenume, adresă, cod postal, oraș, CNP - pentru emiterea facturii fiscale, dacă reprezinti o societate comercială atunci trebuie să ne trimiți si datele fiscale ale acesteia - CUI si NRC, dar fără a uita de codul IBAN si numele băncii
4. Imediat ce ai finalizat de completat acest formular, finalizează comanda. Sistemul va procesa cererea ta și va emite automat o factură proforma cu care mergi la bancă

Instantaneu vei primi pe mail informațiile legate de comanda ta (timp de pachet ales, costurile acestuia si modalitatea de plata). După procesarea comenzii de către reprezentanții gazduireSite.ro (maxim 10-15 minute după ce ai finalizat comanda), sistemul nistru vă va trimite un e-mail continând informații despre accesarea contului de hosting nou creat pe serverele noastre, cât si modalitatea de a muta domeniul tau astfel încât să fie accesat din noua locație.

Pentru domeniile (.ro) va trebui să vizitezi ww.rotld.ro la sectiunea administrare domenii online. Urmarește instrucțiunile din sectiunea respectivă si procedează in tocmai.

Dupa ce ai facut modificarea NS-urilor, incarcati site-ul pe contul dumneavoastra de gazduire folosind datele de acces primite pe e-mail.

In 12-24 ore se va face si propagarea modifcărilor domeniului tău iar site-ul va fi vizibil de pe serverele noastre.

Pentru detalii legate de terminologia serviciilor de hosting (denumirile anumitor servicii și/sau setări) te rugăm sa accesezi secțiunea glosar.

Ai terminat! ;)

Pentru detalii legate de oferta reseller hosting, servere virtuale si gazduire web, te rugam sa accesezi www.gazduiresite.ro
(313 voturi)
Articolul a fost de ajutor
Articolul nu a fost de ajutor

Comments (0)
Post a new comment
 
 
Full Name:
Email:
Comments:
Sistem de asistenta tehnica motorizat de Kayako gazduiresite.ro/vanzari/suport/index.php?