Intrebari frecvente: Cum transfer contul de gazduire?
Am un cont de gazduire. Cum il transfer de la vechiul ISP?
Posted by Ionut Calugaru on 09 September 2010 10:39 AM
Un cont de hosting poate fi transferat foarte ușor de la actualul tău hosting provider. Există 2 posibilități:
Prima: în care se presupune că actualul tău hosting provider folosește cPanel, și atunci este foarte simplu pentru noi să îți transferam contul cu tot cu setări (conturi de mail, baze de date, configurări create, mail forward, domain forward... etc). Tot ce trebuie să faci este:
a: să ne furnizezi username-ul și parola contului de hosting de la actualul hosting provider și în acest caz procedeul va fi efectuat de către tehnicienii noștri
b: fie alegi să accesezi secțiunea Back-up (generare back-up) din contul tău de cPanel, generezi un back-up full al contului de hosting, îl descarci prin FTP (dupa ce ai setat drepturi pe arhiva respectivă 777) și apoi faci upload pe serverele gazduireSite.ro al acestei arhive, accesezi sectiunea Back-up din cPanel al noului tău cont de hsoting, și alegi să faci Restore la arhiva uploadată.
A doua: în care actualul hosting provider nu folosește cPanel și în cazul acesta va trebui să descarci toate fișierele site-ului tau pe computer și să le uploadezi pe noul server al gazduireSite.ro. În acest caz conturile de mail și setările vor trebui refăcute în noua locație.
(263 voturi)
Articolul a fost de ajutor
Articolul nu a fost de ajutor

Comments (0)
Post a new comment
 
 
Full Name:
Email:
Comments:
Sistem de asistenta tehnica motorizat de Kayako gazduiresite.ro/vanzari/suport/index.php?